Välkommen till Svenax HB
Kontakta oss
LED-Belysning
LED-Tejp är belysning på självhäftande tejp. Den nya LED tekniken ger kraftigt ljus på liten yta. Tejpen är ofta bara 3 mm i bygghöjd och 8-10 mm bred. Tejpen har en mycket bra självhäftande yta (från 3M) och kan fästas på de flesta material. Tejpen levereras i rullar om 5 meter, men kan också levereras i bruten förpackning. Tejpen kan enkelt klippas till önskad längd i intervall om ofta mindre än en decimeter. Flera tejper kan kopplas ihop till en transformator.
LED-Tejpen drivs av 12 V och är energisnål. Vissa av våra LED-Tejper kan även fås med 24 V drivspänning, hör av dig till oss.

Användingsområdet: Båtar, bilar, snöskotrar, Mc, bryggor, inomhus, utomhus, trappstegsbelysning, under & över och i skåp, under altanräcken. möjligheterna är oändliga.

LED-Tejp innomhus (IP20)
800 Lumen/meter
LED-Tejp innomhus (IP20)
4,8 Watt/m
Vattentäta LED-lister IP68
RGB LED-Tejp
LED-Tejp utomhus (IP65)
OBS LED-Tejpen går även att få i RGB utförande.Vilket innebär att de små lysdioderna innehåller färgerna, röd, grön och blå. De tre fägerna är individuellt styrbara så att man välja vilken färgkombination som helst av de 16 miljonerna färgerna. På så sätt kan presenter mängder med olika färger.
Ladda ner en PDF med exempel på LED-installationer